KOM MED PÅ

Missionsäventyret

Träna, utrusta och sända.

Kursen bedrivs av Mariannelunds folkhögskola som är huvudman. Kursen sker i samverkan med Svensk Pionjärmission.

OCFEP

en chans för varje person.
Det finns över 7,6 miljarder människor som lever idag.
Över 42 %, 3,16 miljarder saknar tillgång till evangeliet.

Om oss

Swedish Mission Team.
Mission One Eleven är en utbildning som tränar dig i att ta evangeliet ut till de folk och stammar som ännu inte fått chansen att höra om Jesus. Mariannelunds folkhögskola anordnar utbildningen i samverkan med Svensk Pionjärmission.

Vi arbetar inom 10/40-fönstret men vill även rusta dig att kunna dela evangeliet om Jesus Kristus oavsett var du befinner dig. Vårt träningscenter är del av Missions One Elevens internationella missionsnätverk och vi finns i Sverige, USA, Kanada, Indonesien och Sri Lanka.

Sweden Missions Campus and Training.

Västanås Center

Vårt Träningscenter
I Sverige sker träningen på den natursköna gården Västanås Center, som ligger 38 km sydväst om Örebro, vid södra kanten av Kilsbergen. Här kommer du att bo och bli tränad för ditt missionsuppdrag. Västanås Center är också hemmabasen för Svensk Pionjärmission.

ETT RÄTTVISEMÄRKT EVANGELIUM

Vi anser att alla människor ska ha rätt att få höra evangeliet om Jesus Kristus under sin livstid, så är tyvärr inte fallet idag. Obalansen är stor! Många får höra om Jesus vecka efter vecka, medan andra människor aldrig fått höra evangeliet en gång. Detta tycker vi är mycket orättvis och vill vara med och förändra det. Vi vill både vara en röst för de onådda folken men också en röst till dem.

UPPLÄGG

Mission One Eleven är en termin som innefattar en grundutbildning för dig som vill tränas och formas i ditt lärjungaskap och din kallelse med fokus på pionjärmission. Kursen innefattar även 4-6 veckors missionspraktik utomlands. Denna termin riktar sig till dig som vill pröva din kallelse och utvecklas i att förmedla evangelium till din omgivning både i Sverige och utomlands. Under den första delen av utbildningen i Sverige tränas du i att presentera evangeliet på ett enkelt sätt, till människor från andra kulturer och som inte har några kristna referensramar. Under missionspraktiken utomlands kommer du och ditt team bo och arbeta tillsammans med nationella medarbetare, där du kommer praktisera det du lärt dig.

mission, the next step.
Kontakt:
Hitta Oss
Följ Oss

Lämna oss ett meddelande

  Det här är vårt uppdrag: att ge en chans för varje person att lära känna Jesus, oavsett vem de är, var de bor eller hur svårt det är att nå dem.

  Mission One Eleven Logo

  ©Mission One Eleven Sweden

  HUVUDMAN

  VÅRA PARTNERS

  Mariannelunds folkhögskola organizes the training course in collaboration with Svensk Pionjärmission

  KONTAKT

  sv_SESwedish