VARFÖR
Mission One Eleven?

En oförglömlig upplevelse...

Därför att det kommer förvandla ditt liv men också andra människors liv. Du kommer vara med och rätta till den orättvisa som finns i världen idag. Där en alldeles för liten del av resurserna går till de minst nådda.

Dagligen går människor förlorade inom 10/40 fönstret. Där föds de, lever och dör, utan att fått chansen att höra evangeliet om Jesus Kristus. Detta är inte rättvist! Här kan du vara med och göra skillnad och ändra på denna orättvisa. Som grädden på moset kommer du också att få vara med i Guds stora äventyr, där du hittar ditt syfte och din kallelse. Det finns även fler anledningar… men vi nöjer oss med dessa så länge.

Du är varmt välkommen till Mission One Eleven på Västanås Center! Vi ser fram emot att få möta dig och lära känna dig, och få vara med att utrusta dig för att få se dig växa in i den kallelse och uppdrag som Gud har för dig. Vi är övertygade om att du kommer att trivas hos oss och det övriga teamet på Västanås Center.

Varmt välkommen till oss,

/Mikael and Theresa Boman

Ledare av Mission One Eleven, Sverige och grundare av Svensk Pionjärmission Pastorspar Salemförsamlingen, Mullhyttan 

Mission One Eleven Swedewn Leaders

Allt detta är ett steg i tro...

Vi som kyrka har varit ”värdförsamling” för Mission One Eleven i 4 år.

Vi har älskat detta för vi vill att vår kyrka ska ha pionjärmission mitt i gemenskapen. I vårt församlings DNA. Inte gömt i en källare hos några få. Vi är så stolta att över de 20 elever som hos oss har fått utbildningen inklusive en spännande missionsresa.

När nu Mission One Eleven flyttar till Västanås Center så tror vi detta blir att steppa upp. Allt detta är ett steg i tro kantat av mirakler. Vi tror att Mission One Eleven kommer att ha elever från många länder, vilket i sig blir en form av mobilisering. Vi som kyrka vill vara med. Vi vill också som kyrka framöver anta utmaningen att sända missionärer.

”Vår bön är inte om elever till Mission One Eleven, utan vår bön är att Gud ska skicka arbetare till sin skörd.”

Patrik & Kicki

Pastorspar Hope Church

 

Mission One Eleven Logo

©Mission One Eleven Sweden

HUVUDMAN

VÅRA PARTNERS

Mariannelunds folkhögskola organizes the training course in collaboration with Svensk Pionjärmission

KONTAKT

sv_SESwedish